21 november 2021
14:00

Karlslunds IF FK

Referat: United IK Nordic - Karlslunds IF FK

Karlslunds IF FK hade på de två senaste omgångarna gjort 12 mål fram och släppt in noll bak. Idag fortsatte målkalaset, men tyvärr åt fel håll för Karlslunds del. United IK Nordic vinner nämligen med 6-2 på sin hemmaplan, efter 5-0 redan i paus.

Karlslund ställer upp med följande:
Rasmus Forsell
Lukas Julher (ut ’88) - Carl Ekstrand Hamrén - Helmer Andersson - Christopher Alp (ut ’46)
Konrad Gustafsson - Linus Engwall (ut ’67) - Dennis Koss
Abdi Sabriye (ut ’46) - Linus Lamu (ut '67) - Almin Masic

Avbytare:
Oscar Franck, Hugo Dicksen (in ’46), Nisse Karlsson (från U19, in ’88), Tarik Resic (in ’46), Lukas Behr (från U19, in '67), Filip Höijer (in ’67)

United får en kanonstart på matchen och tar ledningen redan i den andra minuten. Minuten efter står det 2-0. Det ska även hinna rulla in ytterligare tre mål i Karlslunds kasse innan halvtidsvilan.

I halvtid görs ett par byten och Karlslund reducerar i den 53:e minuten till 5-1 genom Linus Lamu som därmed gör sitt elfte mål för säsongen.

United replikerar två minuter senare och gör 6-1.

Under den andra halvleken får vi se ytterligare två debutanter äntra planen i årets seriespel då 18-åriga duon Nisse Karlsson och Lukas Behr från U19-truppen får hoppa in i slutet av matchen.

I den 89:e minuten fastställer inbytte Filip Höijer slutresultatet till 6-2 genom sitt andra mål för säsongen.

Nästa söndag är det dags att knyta ihop säcken för årets seriespel. Karlslund möter Arameisk-Syrianska IF på bortaplan.